Steeds vaker worden oude telefoons verkocht voor een leuk bedrag

Als je je mobiele telefoon wilt verkopen is het wel zo handig dat je weet waar je nog een leuk bedrag voor je mobiele telefoon kunt krijgen. Bij onderstaande aanbieders kun je eenvoudig je mobiele telefoon verkopen en kun je direct zien wat er voor jouw telefoon gegeven kan worden.

Je kunt dus bij de verschillende aanbieders voor een mobiele telefoon verkopen een kijkje nemen om te zien wie nu het meeste voor je telefoon over heeft. Er wordt vaak gekozen voor een nieuwe telefoon, eventueel in combinatie met een SIM ONLY abonnement.

Eenvoudig je mobiele telefoon verkopen

iphone verkopenDoor aan te geven welk type mobiele telefoon je hebt zal er direct een prijs worden opgegeven. Als je het vervolgens eens bent met de prijs kun je je gegevens achterlaten. Vervolgens krijg je van de aanbieder waaraan je je mobiele telefoon wilt gaan verkopen een bericht waar je je telefoon heen mag sturen. Nadat je telefoon is bekeken en is goedgekeurd zal er direct worden overgegaan tot betaling en kun je dus je mobiele telefoon verkopen.

Je kunt dus makkelijk je mobiele telefoon verkopen via een van de bovenstaande aanbieders in het overzicht. Door ze te vergelijken zie je vanzelf waar je het meest voor je telefoon kunt krijgen en waar een mobiele telefoon verkopen het meeste geld oplevert. Je dient enkel aan te geven of je mobiele telefoon nog werkend is of niet en op basis daarvan zie je direct de prijs die je voor je telefoon kunt ontvangen. Als je het niet met de prijs eens bent hoef je er vanzelfsprekend niet op in te gaan, maar over het algemeen zijn het toch hele degelijke prijzen die er worden aangeboden en een mobiele telefoon verkopen kan echt nog wel wat opleveren.

Oude mobiel verkopen goed voor portemonnee en milieu

Natuurlijk is het verstandig je oude mobiele telefoon te verkopen, want als je er toch niks meer mee doet kun je er beter nog wat geld op proberen te verdienen. Naast het feit dat het goed is voor je portemonnee is het ook goed voor het milieu. Dankzij de aanbieders waar je je mobiele telefoon kunt verkopen worden mobiele telefoons op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Zo is je oude mobiele telefoon verkopen dus altijd ergens goed voor en kunnen we spreken van een win-win situatie. Zeker als je toch niets meer met je telefoon doet is elke euro die je met je mobiele telefoon verkopen kunt verdienen mooi meegenomen.

Uiteraard hoef je het bij het verkopen van je telefoon niet per se bij 1 telefoon te laten, maar kun je er ook voor kiezen om meerdere telefoons te verkopen. Als je dit doet bij dezelfde aanbieder kun je dus de telefoons die je wilt gaan verkopen ook tegelijkertijd opsturen.

Als je meerdere mobiele telefoons wilt gaan verkopen kan het natuurlijk ook zo zijn dat de ene telefoon bij aanbieder A het meeste oplevert terwijl de andere telefoon het meeste oplevert bij aanbieder B. In dat geval kun je er dus ook voor kiezen om beide telefoons bij een andere aanbieder te verkopen om zo de meeste winst te pakken op de telefoons. Dit lijkt dan ook de meest logische beslissing, want je wilt natuurlijk het maximale rendement halen uit de verkoop.